martes, 4 de octubre de 2011

El dijous passat, dia 29...

El dijous passat vam tenir classe amb en joan-Anton i vam començar a realitzar l’activitat “partint de la nostra experiència”, la qual tractava de fer un vídeo am text, imatges i música, sobre la nostra experiència amb les tecnologies digitals en la etapa escolar.
En primer lloc ens va explicar pas per pas com s’havien d’introduir les imatges, la música i el text. A continuació, vam estar parlant de tots els efectes que es poden donar a les imatges per fer el vídeo més dinàmic i de com encaixar la música perquè quedi bé.
Personalment, mai havia tingut en compte aquesta eina de treball, ja que no l’he sapigut utilitzar adequadament fins ara. En aquests moments, penso que pot ser un estri molt útil de cara al nostre futur com a educadores, ja que ens pot ajudar a realitzar presentacions personalitzades per poder ensenyar als nens d’una forma més dinàmica. A més, també pot ser molt adient a la vida personal, ja que es poden fer vídeos amb fotos d’amics o familiars, la qual cosa es podria convertir en un regal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario