miércoles, 7 de diciembre de 2011

Exposicions orals

A través d'aquesta assignatura, hem pogut observar que les TIC proporcionen moltíssimes possiblitats als mestres per poder treballar tot tipus de continguts a l'aula.
D'aquesta manera, per poder sintetitzar una mica totes aquestes possibilitats, vam realitzar a l'aula diverses expossicions curtes sobre diferents tipus de formes de treballar amb les noves eines de les quals dispossem.
Personalment, aquesta sessió la vaig trobar molt interessant, ja que, tot i que haviem parlat de gairebé tots els temes tractats, no havíem profunditzat massa. D'aquesta manera, les petites expossicions vam servir per poder entendre i compendre millor molts aspectes dels quals havíem parlat.
A més, un altre detall a destacar és que al haver realitzat nosaltres mateixos la tria d'informació i tot el que comporta explicar un tema, vam poder descobrir nous aspectes.
En relació al tema que vam triar al meu grup, aquest feia referència a diverses tasques que es fan amb les TAC com per exemple projectes, racons, rutines...
En la meva opinió, al ser un tema tant ampli i tractar varis aspectes, no vam poder profunditzar molt en cap d'ells, però tot i així, vam poder veure pàgines molt interessants que ens podran ser de gran ajuda en el nostre futur com a mestres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario